Om De Unge Løver

De Unge Løvers udvalg - i daglig tale DUL-udvalget - varetager alt omkring de yngste medlemmer af Fan Clubben (0-12 år).

Som Ung Løve får du 2 stk. billetter til 4 udvalgte kampe om året. Kampene bliver udvalgt i samarbejde med F.C. København og vi bestræber os altid på at finde de mest attraktive kampe, hvor der både er en spændende modstander og kampen ikke bliver spillet alt for sent for børnefamilier. Så snart DUL-dagene er fastlagt vil det blive annonceret på forsiden samt på De Unge Løvers facebook. Herefter kan man selv smart og enkelt skrive sig op til sine billetter med sit medlemsnummer og man vil modtage en mail retur med en kode der kan benyttes til at hente billetter til præcis den plads man ønsker på Familiertribunen.

Du får selvfølgelig også 10% i FanShoppen, når du skal købe merchandise, hvis bare du fremviser dit medlemskort. 

På kampdage er der altid  sjove aktiviteter på Familietribunen for børn og barnlige sjæle og vil du have endnu flere spændende oplevelser, så kan du som Ung Løve holde din fødselsdag på familietribunen og invitere dine venner og familie til fødselsdagskage og fodbold. Elsker man fodbold og F.C. København, så findes der ikke en bedre måde at fejre sin fødselsdag med familie og venner. 

DUL-udvalget arbejder hele tiden på nye og sjove aktiviteter for børnene og du kan godt glæde dig til hvad de mon finder på i år. Hvert år kan du dog være helt sikker på, at de slår dørene op for Østerbros hyggeligste juletræsfest, hvor der danses om juletræet med julemanden, flettes julehjerter, laves juledekorationer og mange andre hyggelige ting. Og hvem ved, hvis børnene har været artige, så falder der måske en pose slik og en gave af.

Du vil selvfølgelig kunne finde endnu mere information om juletræsfester og andre aktiviteter når vi nærmer os.

I løbet af året, så  forsøger vi også at få vores Unge Løver med på udebaneture - det er selvfølgelig kun de kortere tur, så som Farum eller Odense, men det er nok til at børnene får en dejlig dag og finder ud af hvordan det er at se F.C. København spille andre steder end i Parken. På vores ture kan man komme af sted til billige penge og vores ture er altid inklusiv billetter, så man ikke skal tænke på ret meget selv andet end at dukke op. 

Som medlem af De Unge Løver modtager du hvert år til din fødselsdag en hilsen fra en F.C. København spiller. Hvis du giver os besked om hvem din yndlings spiller er, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at det er den spiller du modtager din fødselsdagshilsen fra. Husk også at give os besked hvis du flytter, så din fødselsdagshilsen ikke går tabt i posten. 

Vil du vide mere om De Unge Løver, så kontakt os endelig. Du kan altid skrive til os her: kontor@fckfc.dk 

Du kan melde dig ind i DUL lige her - Meld dig ind i dag 

Du kan også følge De Unge Løver på facebook lige her - De Unge Løver Facebook