Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 13 timer 55 min siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. F.C. Midtjylland (30/09-2023 kl. 15:00)
Efter 4 udekampe i træk er det endelig tid til at vende hjem til Parken, når de forsvarende danske mestre tager imod FCM i 10. spillerunde. Med en... Læs mere her»
De korte linier 3 dage 9 timer siden
Optakts- og kamptråd: IF Lyseng vs. F.C. København (27/09-2023 kl. 19:45)
Sæsonens første pokalkamp byder på en tur til Smilets By, når IF Lyseng, der har stået for fodboldopdragelsen for både Jens Stage og Viktor Fischer,... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 9 timer siden
Optakts- og kamptråd: Brøndby IF A/S GFH vs. F.C. København (24/09-2023 kl. 14:00)
Sæsonens første derby byder samtidigt på et opgør mellem nr. 1. og nr. 2, når Byens Hold forlader Hovedstaden og besøger civilisationens bærme. Med... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 3 dage siden
Optakts- og kamptråd: Galatasaray S. K. vs. F.C. København (20/09-2023 kl. 18:45)
Sæsonens første gruppespilskamp i Champions League byder på en tur til en regulær heksekedel i Istanbul, når de tyrkiske mestre fra Galatasaray tager... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 4 dage siden
Søger FCK tatovør i København
Hej, Jeg søger en tatovør i København som kan hjælpe mig med en FCK tatovering. Har et motiv - Skal blot finde den rette til at lave det. Nogle... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.