Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 4 timer 19 min siden
Slutspillet 2023
April måned varsler slutspillets komme, hvor FCK skal møde 5 andre hold ude og hjemme over de næste 10 runder i jagten på det 15. DM-guld i klubbens... Læs mere her»
Bazar 1 dag 3 timer siden
3 billetter til Sektion 12 Nedre gives bort
Har 3 billetter, som gives bort. Eneste krav: skal bruges. Sektion 12, Nedre FCK - Viborg Læs mere her»
Home & Away 1 dag 5 timer siden
1 billet til sektionen øvre til FCK-Viborg
Vi har mandefald pga. sygdom - en billet til sektionen afsættes gratis mod donation til Tifokassen Send PM med mobil nr. så overfører jeg den Læs mere her»
De korte linier 3 dage 19 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Viborg FF (19/03-2023 kl. 15:00)
Grundspillets sidste kamp byder på et opgør mellem nr. 2 og 3 i ligaen, når Viborg FF besøger Parken. Løverne er sikret at slutte grundspillet som... Læs mere her»
Home & Away 1 uge 5 dage siden
To billetter til FCK-Viborg, afsættes (øvre C - ved siden af hinanden)
Jeg er desværre brændt inde med to billetter. Sælges naturligvis til indkøbspris. Skriv pm hvis det har interesse Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.