659.811 kr. til fremtidige fanprojekter

Tifo 16. Feb 2021

Sammen har vi samlet over en halv million ind til fremtidige fanprojekter

 

For mindre end 4 måneder siden søsatte vi støttetifo-projektet, hvor man for bare 100 kr. kunne købe et stykke mosaik, der i sidste ende ville være en brik i en tifo. På kort tid blev Nedre Sektion 12 udsolgt og efter blot en enkelt weekend hvor man kunne komme forbi Parken og sætte sit mosaikstykke op, kom der en knivskarp løve til syne på Nedre Sektion 12. Samtidig havde vi samlet over 

Projektet fortsatte herefter på Nedre C og vi kan nu afslutte støttetifo-projektet med et færdigt Nedre C. Vi kan samtidig afsløre, at vi sammen har samlet 659.811 kr. ind gennem støttetifo-projektet og pengene vil i nærmeste fremtid bliver overrakt til F.C. København. 

Pengene går dog ikke direkte til F.C. København, men derimod vil alle pengene blive smidt i fremtidige fanprojekter i hele Parken, så de i sidste ende kommer os fans til gode.

Vi vil gerne takke alle, der har støttet projektet mens det kørte. Vi er meget glade og stolte over at vi sammen kunne samle over en halv million ind. Tusind tak.

Der skal også lyde en stor tak til alle ildsjælene der har hjulpet og holdt projektet i live. 

Mosaikken vil blive siddende så længe det er muligt og udgøre en flot kulisse ved de kampe, hvor der ikke må komme tilskuere.