AFLYST! Julebanko 2021

FCKFC 9. Nov 2021

Vi er frygtelige kede af det, men vi ser ikke nogen anden udvej end at aflyse vores elskede julebanko. 

Dette gør vi grundet de høje Corona smittetal vi desværre igen ser i Danmark, samt at vi som arrangører ikke føler, vi kan gennemføre det forsvarligt. 

Vi har forsøgt alle tænkelige løsninger for at kunne gennemføre julebankoet på en tryg og hyggelig måde, vi har ledt efter større lokaler, udtænkt et avanceret køsystem, overvejet tilmelding og meget andet, men uanset hvordan vi vender og drejer den, så mener vi ikke, at vi kan afholde vores banko uden at skære drastisk i antallet af deltagere, eller gå på kompromis med vores oprindelige tanker om hvordan vores julebanko afholdes som en hyggelig begivehed for hele familien. 

Vi har ikke lyst til at vores arrangement på nogen måde kan ende som et superspreder-event. Slet ikke i en juletid, hvor man skal kunne være sammen med sin familie og venner og ikke ende med at blive syg eller være i isolation. 

Vi håber, på jeres forståelse og så arbejder vi på, at vores banko kan vende stærkt tilbage i 2022. Måske i en forårsversion - det må tiden vise. 

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle fra F.C. København Fan Club.