FCKFC's længstsiddende fanklubformand takker af

FCKFC 2. Apr 2024

Onsdag d. 27. marts blev den årlige generalforsamling i FCKFC afholdt, og det markerede samtidig afslutningen på Lars Thors formandskab for F.C. Københavns Fan Club.

 De 12 år, han endte med at sidde som formand, gør ham til den længst siddende formand for FCKFC; måske er han endda den længst siddende formand på tværs af alle fanklubber i Danmark.

Lars var ikke på valg, men valgte at trække sig, da tiden ikke længere var til at lægge det engagement, han følte var nødvendigt for at kunne sidde som formand.

Den nye formand for FCKFC er den nu tidligere næstformand, Christian Hindkjær.

Lars Thor udtaler: "Først og fremmest vil jeg sige tak til bestyrelsen, både nuværende og tidligere, kontoret, de frivillige, klubben og andre samarbejdspartnere, der har været med i min tid. Jeg er utrolig glad og stolt over min periode som formand og ikke mindst den tillid, medlemmerne har vist mig. Det glæder mig at se, at de tanker og visioner, vi i min periode har haft for fanklubben, virkelig er begyndt at vise resultater. Efter 12 år er det selvfølgelig lidt vemodigt at træde tilbage, men jeg synes også, tiden er den rette til, at nye kræfter kan komme til og videreføre og styrke fanklubbens arbejde som en central del af F.C. Københavns fanmiljø."

Vi vil fra bestyrelsens og fanklubbens side gerne sige Lars en stor tak for det kæmpestore arbejde, han lagde i at forbedre fanmiljøet for alle fans af F.C. København i de 12 år, han var formand, og samtidig ønske ham alt det bedste i fremtiden.