Stort tillykke til Sektion 12

FCKFC 19. Sep 2021

Kære Sektion 12

For 15 år siden opstod drømmen om en separat stemningtribune. En håndfuld unge mænd fra C2 troede så meget på drømmen, at de hold fast i den og ikke ville slippe den igen før den var blevet en realitet. Vejen til en separat stemningstribune var ikke helt nem, men alligevel lykkedes det den 26. juni 2006 til kampen mod MyPa-47 at slå portene op til et afsnit på omkring 1500 pladser på B-tribunen. Det var et afsnit, der for første gang var øremærket til de stemningsskabende fans. Dette blev den spæde start på det, vi i dag kender som Sektion 12.

Vi har fulgt jer tæt gennem de sidste 15 år og vi er imponerede. I har ikke bare vokset jer store, men I har også bevist, at selv en drøm blandt et par gode venner kan være med til at ændre en hel fodboldkultur. 

I dag er Sektion 12 mere end bare en stemningstribune. Sektion 12 er blevet en livsstil, stedet som mange fans ånder og lever for og tribunen som nye unge løver sender lange blikke efter, når de står med mor eller far på familietribunen. Det er imponerende.

Så kære Sektion 12 - stort tillykke med de 15 år. Tillykke med alt hvad I er blevet til, og alt hvad I har fremelsket fra en drøm. 

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med jer og følge jeres udvikling de næste 15 år.