Velkommen til bestyrelsen

Generalforsamling 29. Apr 2019

Torsdag d. 28. marts fandt den årlige generalforsamling i FCKFC sted.

Generalforsamlingen blev afviklet i god ro og orden og I næste udgave af Brølet vil der findes et længere referat fra aftenen.

I forbindelse med generalforsamlingen måtte vi sige farvel til Marie, der ikke længere er en del af bestyrelsen. Marie blev i vinters tilbudt at blive kampdags SLO hos F.C. København. Et job Marie ikke kunne sige nej til. Det har vi selvfølgelig fuld forståelse for og vi ønsker Marie held og lykke i den nye stilling. Desværre betød det også, at vi siden januar har været uden Marie og derfor skulle der findes en afløser for Marie ved årets generalforsamling. 

Udover genvalg til den resterende bestyrelse på valg, så kunne vi også ønske Jesper Rosenkrantz tillykke og velkommen til bestyrelsen. Jesper blev valgt til posten som menigt medlem i stedet for Marie.

Da ingen fremmødte ved sidste års generalforsamling ønskede at stille op som 2. suppleant blev pladsen efterladt tom. Det fik vi heldigvis også lavet om på ved dette års generalforsamling. Jakob Kônig ønskede nemlig at træde ind i bestyrelsen på denne post og det fik han lov til med generalforsamlingens opbakning. Jakob ønskes ligeledes tillykke med valget.

Vi glæder os meget til at påbegynde arbejdet med den nyvalgte bestyrelse.

 

/Bestyrelsen