Bestyrelsen

Bestyrelsen

Se bestyrelsen efter generalforsamlingen marts 2024

F.C. Københavns bestyrelse består af:
 

 
Formand - Christian H.

Christian H. har været en aktiv del af fanmiljøet igennem mange år, og det er nu hans anden periode i bestyrelsen, som han sidst var en del af i 2006.
En af de roller som han synes er vigtigt for FCKFC er at forene og skabe et stærkt sammenhold på tværs af fanfraktioner. Det er vigtigt at have en organiseret fanklub, så vi kan stå sammen som en fælles enhed. Både for at skabe den bedst mulige stemning, men også så vi har en fælles stemme til at opnå gode rammer og vilkår for alle københavnske fans.
Selv står Christian på Nedre C, og han synes det kunne være interessant at se, om vi kan lave nogle initiativer, som kunne være med til at live C-tribunen lidt op igen.
Derudover mener han, at bestyrelsen skal gøre FCKFC mere attraktiv, og det kan forhåbentligt gøres igen- nemlig ved hjælp af de gode historier og fællesskabet.
Der er sket rigtig meget med samarbejdet mellem klubben og fansene de sidste år, og det arbejde skal vi naturligvis fortsætte med. Vi er intet uden klubben, og klubben er intet uden os.

 

Næstformand - Casper

Casper sidder i sin første periode som bestyrelsesmedlem. Casper har ikke før været inde over FCKFC ud over i en periode at have hjulpet en del med tifoproduktion og opsætninger. Derudover har han været aktiv fan af FCK siden 2002, hvor han købte sit første sæsonkort til Nedre C og sidenhen fulgte med over på S12. Hans første jyllandstur var faktisk med FCKFC som 14 årig til Aalborg. Casper har været en aktiv stemme i de fanpolitiske diskussioner der har været de senere år, feks op til VM i Qatar. Casper ønsker at gøre et medlemskab af FCKFC til en selvfølge for de københavnske fans og det kræver at man nok forsøger at gentænke hvad FCKFC skal kunne anno 2023, så fanklubben hele tiden har en relevans og kan skabe glæde og samling for de mange typer af FCK fans.

 

Kasserer - Ninni

Ninni sidder i sin første periode som kasserer, og har siden 2023 været aktiv i FCKFC, hovedsageligt i DUL (De Unge Løver) og U18 udvalget, hvor hun har været med til at arrangere events og udebaneturer for vores yngste medlemmer.

Ninni har været trofast FCK fan siden 1992, de sidste mange år med sine børn på familietribunen.

Ninni ønsker at skabe en livlig og inkluderende fankultur, med fokus på medlemsfordele og fanaktiviteter. For vores yngste medlemmer i DUL og U18, er ambitionen at skabe et trygt og engagerende fanmiljø, der inspirerer og motiverer vores unge fans til at være stolte repræsentanter for FCKFC. Ønsket er samtidig at styrke samarbejdet med alle vores dedikerede frivillige og sikre at både medlemmer, fans og frivillige føler sig værdsatte og motiverede til at bidrage til klubbens succes.

 

Bestyrelsesmedlem - Mie

 

 

Bestyrelsesmedlem - Sara

Sara sidder i sin første periode i bestyrelsen. Hun vil især have fokus på opstarten af faninitiativerne omkring det kommende kvindehold. Som FCK fan er hun begejstret over, at dette nu endelig også betyder, der kommer et kvindehold til klubben. Hun tror på vigtigheden i at gribe det store potientiale allerede fra begyndelsen, da det blandt andet skaber flere muligheder og tilbud som FCK fan.  Som en del af FCKFC ønsker Sara at arbejde for, at fanscenen omkring FCK’s kvindehold kan gå forrest, hvad angår ‘One Club Mentality’, samt have fokus på endnu mere repræsentation og ligestilling på tribunen for alle FCK fans. Hun ønsker at bygge videre på det gode samarbejde på tværs af både FCKFC, klubben og fansene imellem, så også kvindeholdet får den bedst mulige medvind fra starten.

Sara har i lang tid været FCK fan, og har inden for de senere år fået lokket et par venner med til at få sæsonkort til Nedre C

 

Suppleant - Christian T.

Christian T. har siddet som suppleant siden 2016. Christian har fast plads på Nedre C og han følger også FC København, så meget som muligt. Han har gennem flere år fungeret som fanklubbens faste guide på vores busture, og derfor var det også naturligt for ham at engagere sig i fanklubbens bestyrelse, da han har været meget i kontakt med vores medlemmer på busturene og derved har en god fornemmelse for, hvad medlemmerne ønsker af fanklubben. Christian er også rigtig god til at overrække blomster til spillerne, så det er ofte ham du kan se som repræsentant for fanklubben, når vi skal sige goddag, farvel eller tillykke til spillere på banen inden kampene.

 

Suppleant - Kim

Kim har været med i bestyrelsen som suppleant siden 2023 og har været FCK fan side 1994, og har altid stået på Nedre C, samt haft fast plads siden man kunne dette på Nedre C.
Kim har ofte sine 2 børn med på tribunen, hvor den ældste er rykket fast over på B-tribunen.
Kim er også en stor del af det frivillige miljø for FCKFC som tur guide, står i C14 boden, hjælper med tifo opsætninger, hjælper til diverse FCKFC arrangementer og en masse andet, hvor han syntes det var naturligt at engagere sig endnu mere i det arbejde, som udføres og udvikles i FCKFC bestyrelse.
Kim står for FCKFC udvalget Nedre C, som nu også omhandler Øvre C, hvor han til hver kamp sørger for at der er nogle til at flage og sætte banner op på tribunen.

Kim syntes at man skal være en del af FCKFC som FCK fan, fordi man med sin stemme i FCKFC, kan være med til at ændre på ting og tiltag som er til gode for alle fans der følger FCK om det er i Parken eller på aways.

 

Kontakt bestyrelsen.
Har du behov for at komme i kontakt med bestyrelsen, så kan de kontaktes på bestyrelse@fckfc.dk.
Da alle medlemmer af bestyrelsen har dagligt arbejde ved siden af deres bestyrelsesposter, kan der forekomme længere svartid.
 
Har du et akut behov for at komme i kontakt med bestyrelsen, så henviser vi til at du retter henvendelse til Fan Club kontoret, der vil hjælpe dig bedst muligt. kontoret kan kontaktes på: kontor@fckfc.dk.

 

Seneste om FCKFC

Generalforsamling 28. Jul 2021
Generalforsamling 29. Apr 2019
Generalforsamling 19. Mar 2018
Om FCKFC 1. Aug 2016
Om FCKFC 11. Dec 2015