Bestyrelsen

Bestyrelsen

Se bestyrelsen efter generalforsamlingen marts 2023

F.C. Københavns bestyrelse består af:
 
Formand - Lars Thor

Lars Thor har fungeret som formand for FCKFC siden 2012, men inden da har han ikke haft megen berøring med FCKFC, udover at have været hjælper ved tifo-udvalgets produktioner og opsætning. Som formand (og mangeårig aktiv fan) har det været et mål for ham og bestyrelsen at bringe klub og fans tættere sammen og på den måde være med til at skabe et solidt og respektfuldt samarbejde, der virker fordrende for den positive fankultur. Lars Thor vil gerne have et synligt og attraktivt FCKFC, der er med til at sætte sit præg på den københavnske fankultur og rammerne omkring FCKs kampe. Et FCKFC, som arbejder aktivt for alle københavnske fans, lige fra de helt unge, til fodbold-nyderne og de aktive og stemningsskabende fans.
 
 
Næstformand - Christian H.

Christian H. har været en aktiv del af fanmiljøet igennem mange år, og det er nu hans anden periode i bestyrelsen, som han sidst var en del af i 2006.
En af de roller som han synes er vigtigt for FCKFC er at forene og skabe et stærkt sammenhold på tværs af fanfraktioner. Det er vigtigt at have en organiseret fanklub, så vi kan stå sammen som en fælles enhed. Både for at skabe den bedst mulige stemning, men også så vi har en fælles stemme til at opnå gode rammer og vilkår for alle københavnske fans.
Selv står Christian på Nedre C, og han synes det kunne være interessant at se, om vi kan lave nogle initiativer, som kunne være med til at live C-tribunen lidt op igen.
Derudover mener han, at bestyrelsen skal gøre FCKFC mere attraktiv, og det kan forhåbentligt gøres igen- nemlig ved hjælp af de gode historier og fællesskabet.
Der er sket rigtig meget med samarbejdet mellem klubben og fansene de sidste år, og det arbejde skal vi naturligvis fortsætte med. Vi er intet uden klubben, og klubben er intet uden os.

 

Kasserer - Casper 

Casper sidder i sin anden periode i bestyrelsen, men han har inden da været meget aktiv i og omkring tifoudvalget over en periode på 6-7 år. Caspers mål er nu at komme til at arbejde mere med de langsigtede ideer, så FCKFC og fanmiljøet generelt, kan forsætte den positive udvikling. Derudover kunne han godt tænke sig, at forsøge at skabe større interesse for at følge FC København på udebaneture, så der kan sendes flere afsted i fremtiden. Casper er stort set til samtlige kampe på udebane i Danmark og i udlandet, så han kender alt til at følge holdet overalt. Når FC København spiller på hjemmebane kan man finde Casper på Sektion 12, selvom hans faste plads inden da har været på Nedre C siden han var helt lille.  

 

Bestyrelsesmedlem - Casper

Casper sidder i sin første periode som bestyrelsesmedlem. Casper har ikke før været inde over FCKFC ud over i en periode at have hjulpet en del med tifoproduktion og opsætninger. Derudover har han været aktiv fan af FCK siden 2002, hvor han købte sit første sæsonkort til Nedre C og sidenhen fulgte med over på S12. Hans første jyllandstur var faktisk med FCKFC som 14 årig til Aalborg. Casper har været en aktiv stemme i de fanpolitiske diskussioner der har været de senere år, feks op til VM i Qatar. Casper ønsker at gøre et medlemskab af FCKFC til en selvfølge for de københavnske fans og det kræver at man nok forsøger at gentænke hvad FCKFC skal kunne anno 2023, så fanklubben hele tiden har en relevans og kan skabe glæde og samling for de mange typer af FCK fans.

 

 

Bestyrelsesmedlem - Mie

 

 

Suppleant - Christian T.

Christian T. har siddet som suppleant siden 2016. Christian har fast plads på Nedre C og han følger også FC København, så meget som muligt. Han har gennem flere år fungeret som fanklubbens faste guide på vores busture, og derfor var det også naturligt for ham at engagere sig i fanklubbens bestyrelse, da han har været meget i kontakt med vores medlemmer på busturene og derved har en god fornemmelse for, hvad medlemmerne ønsker af fanklubben. Christian er også rigtig god til at overrække blomster til spillerne, så det er ofte ham du kan se som repræsentant for fanklubben, når vi skal sige goddag, farvel eller tillykke til spillere på banen inden kampene.

 

Suppleant - Kim

 

 

Kontakt bestyrelsen.
Har du behov for at komme i kontakt med bestyrelsen, så kan de kontaktes på bestyrelse@fckfc.dk.
Da alle medlemmer af bestyrelsen har dagligt arbejde ved siden af deres bestyrelsesposter, kan der forekomme længere svartid.
 
Har du et akut behov for at komme i kontakt med bestyrelsen, så henviser vi til at du retter henvendelse til Fan Club kontoret, der vil hjælpe dig bedst muligt. kontoret kan kontaktes på: kontor@fckfc.dk.

 

Seneste om FCKFC

Generalforsamling 28. Jul 2021
Generalforsamling 29. Apr 2019
Generalforsamling 19. Mar 2018
Om FCKFC 1. Aug 2016
Om FCKFC 11. Dec 2015