Brølet #80

Brølet #80

Vinter 2017
Antal sider
48
Oplag
8.000
Kærligheden til fodbold er, hvad alle klubbens fans har tilfælles. For nogen opstod den kærlighed med tiden, mens den for andre kom ind med modermælken. Det sidste var tilfældet for alle tre... »
Anmeldelse af Helsingør AWAY - med Seb fra C13 »
Mikael Antonsson var ikke længe om at takke ja til rollen som 2. assistenttræner i F.C. København. Nu arbejder han hårdt på at dygtiggøre sig som træner, så han måske en dag kan tage skridtet videre... »
I de næste udgaver af Brølet tager vi med de københavnske udebanefans rundt på de danske Superliga-stadions, hvor vi vil sætte nogle dedikerede fans til at anmelde og berette om deres udebaneture. På... »
Gennem de næste fire udgivelser ser vi nærmere på, hvad der gør henholdsvis Nedre C, Øvre C, Sektion 12 og Familietribunen til et særligt sted at stå – og hvorfor det lige er den pågældende tribune,... »
Hattrickhelten Pavlović, dribleren Verbić og maestroen Matić. Tilsammen er de bedre kendt som Københavns Balkan-boys. Brølet har taget en snak med Balkan-drengene om fodboldkultur, hjemstavnen og... »
En historisk tur til en historisk by, men næppe en kamp der går over i historien. Glæderne skulle overvejende findes på tribunen. »
Carlo Holse er sikker på, at han kan slå igennem i FCK. Han håber på, at han inden for få år vil være en af de bærende kræfter på holdet.  »
F.C. København førsteholdstrup er fyldt med udenlandske navne, der ofte udtales på mange forskellige måder. Men hvordan skal de egentlig udtales.  Afspil videoerne, og hør den rette udtale. »