Køb en kamptrøje og støt tifo

Tifo 5. Jun 2020

På søndag d. 7. juni spilles den allerførste hjemmekamp i Superligaen siden 8. marts.

 

Det bliver langt fra en normal kampdag, da kampene jo stadig skal spilles uden tilskuere på stadion og vi fans må derfor støtte hjemmefra, så godt vi nu kan. 

F.C. København har i forbindelse med kampen stablet en lang række tiltag på benene, der skal gøre den noget anderledes kampdag til en ny spændende oplevelse med et snert af de velkendte elementer fra Parken. Du kan læse meget mere om hvordan kampdagen løber af stablen her: Kampdag i København

Blandt andet har F.C. København i forbindelse med kampen på søndag d. 7. juni fået lavet helt specielle trøjer som spillerne trækker i. Det helt unikke ved trøjerne er, at der i navnet og nummeret på ryggen er trykt billeder af mange forskellige fans. På den måde er vi fans stadig med når kampen fløjtes i gang. 

I løbet af den kommende uge ryger alle trøjerne på auktion. At byde (og selvfølgelig vinde), er den eneste mulighed for at få fingrene i de unikke trøjer, da de ellers ikke vil blive solgt i fanshoppen. Ikke nok med du kan få fingrene i en helt unik trøje, så støtter du også tifo-udvalget, da alle penge går ubeskåret til fanklubbens tifo-kasse. Vi er enormt glade for ideén og håber, at rigtig mange vil byde, så vi kan få ekstra penge i kassen til de fremtidige tifoer. Selvom stadion er tomt søndag, så har tifo-udvalget igen været på arbejde og du kan som altid godt glæde dig til en flot kulisse.

Du kan læse meget mere om trøjerne og auktionen her: Med den 12. mand på ryggen

Har du lyst til at støtte tifo uden at købe en trøje, så kan du selvfølgelig også det. Vores MobilePay er åben døgnet rundt på nummeret 80005

Du kan også donere gennem vores onlineshop her: Støt tifo