Vi ønsker igen tilskuere i Parken

FCKFC 8. Jun 2020

Der er ingen tvivl om at vi savner at komme på stadion, men en åbning skal være rigtig og forsvarlig.

Vi er i fanklubben helt overbeviste om, at F.C. Københavns plan for tilskuere på stadion er sikkerhedsmæssigt forsvarlig og den rigtige måde at åbne på.

Regeringen har forsigtigt talt om muligheden for at tillade 500 tilskuere på stadion, men vi er enige med F.C. København i, at det vil være muligt at lukke langt flere tilskuere ind til kampene uden det behøver at betyde, at man slækker på sikkerhedskravene og myndighedernes anbefalinger. 

F.C. København udsendte lørdag d. 6. juni denne helt konkrete og gennemarbejdede plan for tilskuere i Parken - Plan for tilskuere i Telia Parken

Vi er ikke den eneste fanklub der bakker op om denne plan. De øvrige danske fodbold fanklubber i DFF er også helt enige i at dette er vejen frem. DFF udsendte i løbet af lørdagen ligeledes denne meddelelse - Giv os fodbolden tilbage 

For 500 tilskuere er bare ikke nok på de stadions, der er at finde rundt om i Danmark. I enkelte klubber vil det simpelthen ikke give mening økonomisk kun at lukke 500 tilskuere ind på stadion og F.C. Københavns model vil langt bedre kunne føres over på det enkelte stadions og deres faciliteter.

Vi håber, at planen kan være med til at muliggøre at vi snart kan se fodbold på stadion igen.

Det er klart, at det selvfølgelig også kræver en fælles indsats af os som fans og vi skal indstille os på en helt ny måde at gå til fodbold, men vi er klar til at bevise, at vi ikke kun i samfundet, men også på stadion kan være ansvarlige og passe på hinanden.