Formanden har ordet #28

Spillet på banen er ikke til, at blive klog på, så det springer vi let elegant henover. Til gengæld skal der lyde en stor ros til hele Fan Club Afsnittet i Parken. Støtten til holdet har været upåklagelig, ligeledes har opbakningen på udebane været uden sidestykke i FCK’s historie. FCKFC slog rekord, da vi sendte over 400 fans til sæsonstart i Aalborg, i alt var der lige over 1000 FCK fans i Nordjyske, flot ! Til de andre udebane kampe har der været mindst 400-500 tilrejsende FCK fans.

Spillet på banen er ikke til, at blive klog på, så det springer vi let elegant henover. Til gengæld skal der lyde en stor ros til hele Fan Club Afsnittet i Parken. Støtten til holdet har været upåklagelig, ligeledes har opbakningen på udebane været uden sidestykke i FCK’s historie. FCKFC slog rekord, da vi sendte over 400 fans til sæsonstart i Aalborg, i alt var der lige over 1000 FCK fans i Nordjyske, flot ! Til de andre udebane kampe har der været mindst 400-500 tilrejsende FCK fans. Fremmødet i Parken har også været utrolig flot, der er ingen som helst tvivl om, at FCK fans er blandt de mest trofaste fans i verden.

Langt om længe sker der noget omkring vores nye kæmpe banner. I skrivende stund er banneret netop sat i produktion. Alt afhængig af produktionstid, forventes det, at banneret bliver klar i starten af maj måned. Banneret bliver 20 x 17 meter med påtrykt FCK logo i 14 x 14 meter og med Fan Club som undertekst påtrykt i 2 x 14 meter. På www.fckfc.dk kan du følge produktionen i billeder og ord.

På generalforsamlingen i februar takkede Carsten Mollerup af efter 7 år i bestyrelsen. Herfra skal lyde en tak til Carsten for hans arbejde, ligesom der skal lyde en tak til Hilda og Jesper, der ligeledes ikke ønskede genvalg.
Velkommen til Per Lauritsen og Anders Larsen, der begge blev valgt til bestyrelsen og velkommen til Mads Nielsen, der blev valgt til kasserer. Bestyrelsen nære stor tiltro til, at Mads kan få regnskabet til, at fungere 100 % ordentligt, og at han i samarbejde med vores interne revisor kan få regnskabet til, at virke mere overskueligt på kommende generalforsamlinger.

Superligaens Fanklub Forening (SFF) har i den seneste tid udvidet sit arbejde kraftigt. Dette skulle gerne komme til udtryk i en fælles kampagne, hvor der gøres opmærksom på glæden og fællesskabet omkring Superliga fodbold. Kampagnen fokusere på det positive omkring Superliga fodbold og er blevet godt modtaget af flere dagblade og TV 3. Der alle gerne vil støtte SFF i arbejdet på, at rette opmærksomheden mod det positive i stedet for, at fokusere på de enkelte uheldige episoder vi desværre oplever en gang imellem.
SFF reagerede prompte, igen med stor forståelse fra det meste af pressen, da TV 2 atter en gang i værste stil, søgte efter voldelige elementer via Internettet. I Deres e-mail søgte TV 2 efter fans, der ”virkelig gik til den, før det var sjovt”. Superligaen har virkelig været forskånet for helt slemme episoder her i foråret, så TV 2 mener åbenbart, at de hellere må hjælpe de uheldige elementer lidt på vej. Når man ikke har rettighederne til kampen på banen, så må man jo skabe lidt kamp udenfor banen. Det er simpelthen under al kritik, at en statsstøttet TV-station kan få lov til, at arbejde med sådanne metoder. Indse det TV 2 (ingen navne), I kan ikke vise Superliga fodbold, hold jer til ”Tour de EPO” og andre yderst interessante sportsgrene.

Til slut er der bare tilbage, at ønske alle en rigtig god afslutning på sæsonen.

FCK Forever

Tomas