FCKFC's udvalg

Se hvilke udvalg der er med til at holde hjulene i gang i fanklubben

Fan Clubben består af en række udvalg, der hver især beskæftiger sig med opgaver i og omkring Fan Clubben. Alle vores udvalg består af nogle fantastiske mennesker der arbejder frivilligt. Derfor kan der også forekomme længere svartid på henvendelser, da alt arbejde foregår i deres fritid.

Har du en henvendelse der haster, så henviser vi til kontoret på kontor@fckfc.dk.

Brølet

Brølet er vores flotte medlemsblad. Brølet udkommer 2 gange om året og bliver tilsendt til alle vores medlemmer.

Har du idéer til artikler vi bør bringe i Brølet, ønsker du en annonce eller reklame, eller har du andre spørgsmål til redaktionen på Brølet, så kan du kontakte dem her: broelet@fckfc.dk

DUL

De Unge Løvers udvalg varetager alle de opgaver der har med DUL at gøre. Det er dem der afholder fødselsdagene på Familietribunen og dem der troligt står for al planlægning og udførelse af juletræsfesten.

De Unge Løvers udvalg kan kontaktes her: dul@fckfc.dk

U18

U18 er Fan Clubbens nyeste udvalg. Det er før prøvet at få et Teenudvalg op at stå, men da aldersgruppen 13-17 har vist sig at være svære at få i tale, er det aldrig rigtigt lykkedes. Det skal der laves om på nu, og et helt nyt hold, med nye idéer, nyt navn, nyt logo og et helt eget afsnit på Nedre C er nu klar til vende bøtten. Skal du have fat i dette udvalg så kan du sende dem en mail på denne adresse: u18@fckfc.dk
 

Foto

Vores fantastiske fotoudvalg står for at tage billeder på både ude- og hjemme-bane. De rejser land og rige rundt for at fange de bedste F.C. København øjeblikke. Du kan også møde dem til vores arrangementer hvor de løber rundt og knibser løs.

Har du spørgsmål til foto-drengene, så kan de kontaktes her: foto@fckfc.dk

Maskot

Vi har to dejlige damer der står for vores maskotter. De står for lodtrækningen og alt det praktiske omkring vores skønne maskotter. De sørger også for at maskotterne og deres familier får den nødvendige information og føler sig godt tilpas optil kampene.

Du kan kontakte de maskotansvarlige her: maskot@fckfc.dk

OBS. Du kan IKKE tilmelde dig maskotlodtrækning her, dette SKAL ske i formularen her.

Seneste om FCKFC

Generalforsamling 28. Jul 2021
Generalforsamling 29. Apr 2019
Generalforsamling 19. Mar 2018
Om FCKFC 1. Aug 2016
Om FCKFC 11. Dec 2015