Formanden har ordet #35

Farvel - og dog...

Europa Cup kampene.
Med det knebne nederlag i Dortmund blev der sagt farvel til Europa i denne omgang, vi har haft nogle gode og oplevelsesrige ture, garneret med kampe i absolut topklasse mod de bedste hold i Europa. Jeg tror ikke jeg tager munden for fuld når jeg siger: "På gensyn i 2002!"

Farvel - og dog...

Europa Cup kampene.
Med det knebne nederlag i Dortmund blev der sagt farvel til Europa i denne omgang, vi har haft nogle gode og oplevelsesrige ture, garneret med kampe i absolut topklasse mod de bedste hold i Europa. Jeg tror ikke jeg tager munden for fuld når jeg siger: "På gensyn i 2002!"

Mio.
En af de gamle drenge i F.C. København har med udgange af dette efterår valgt at sætte støvlerne på hylden, nemlig Mio, dette blev markeret både ved efterårets sidste SAS Liga kamp mod AaB, samt ved 'Kampen om København' en ny og måske tilbagevendende kamp mellem F.C. København og et hold bestående af udvalgte 1. og 2. divisions spillere fra de Københavnske klubber. Vi kommer dog ikke til at undvære Mio, da han fortsætter i en ny rolle i klubbens administration som brohoved til spillere, trænere og den øvrige stab på Peter Bangsvej.

Redaktøren af Brølet.
Som mange af jer sikkert har læst i forrige nummer af Brølet takkede Martin Kreisberg af som redaktør af Brølet. Martin følte ikke længere han havde tid og overskud til at lægge det nødvendige stykke arbejde i produktionen af Brølet som hans eget ambitions niveau pålagde ham. Jeg vil gerne sige tak til Martin for det store stykke arbejde han har lagt i Brølet og med det niveau som først Smølle og derefter Martin har lagt er det virkelig noget af en post at bestride. Martin har dog ikke smækket så hårdt med døren som hans indlæg kunne tyde på, faktisk er Martin fortsat aktiv i bladudvalget og har givet redaktøren af dette nummer - Martin Gjedde - en stor hånd med på vejen for at få dette nummer produceret.
Der har mellem forrige og nærværende nummer af Brølet været en meget konstruktiv dialog mellem bestyrelsen og bladudvalget angående forventningerne til hinanden og vores samarbejde, jeg er meget fortrøstningsfuld mht. Brølets fremtid som det førende trykte F.C. København organ!

IT udvalg.
Der er virkelig kommet kog i kedlen der heder 'Internet'. Siden sidste nummer af Brølet er der kommet en officiel titel på den gruppe af fans der lever i Cyberspace (når de ikke er til fodbold) og blandt andet administrerer Fan Clubbens debatforum 'Sidelinien'. I lighed med vores øvrige udvalg skal der være en udvalgs formand, og jeg er sikker på at Jesper Rosenkrantz har idéerne og evnerne til at drive udvalget frem til gode resultater, både hvad angår vores debatforum men så sandelig også vores hjemmeside generelt. Bare klø på Jesper!

Medlemskort.
Kort efter udsendelsen af forrige nummer af Brølet, udsendte vi de nye medlemskort, I kan læse en lille beretning om hvordan arbejdet med de nye kort foregik andet steds i Brølet.

10 år fest.
Her i efteråret fyldte Fan Clubben 10 år, nærmere bestemt den 24. oktober, i den anledning afholdte vi reception og jeg vil gerne sige tak til de fremmødte og mange tak for alle de flotte gaver vi fik. I meget uhøflig stil var bestyrelsen nød til at forlade receptionen før de sidste gæster var gået, vi mener dog at have en gyldig undskyldning da vi skulle til Viborg og overvære en knusende 2-0 pokalsejr over den lokal Fodsport Forening. Lige præcis den gave vi havde ønsket af spiller truppen. Fredag samme uge holdt vi fødselsdags-jubilæums-galla-fest i Nørrebrohallen. Til dem der ikke kan forestille jer en flot, festlig og fornøjelig galla-fest i det samme lokale som lagde gulv til vores halv-spontane guld fest den 13. Juni, så må jeg skuffe jer. Flot, festlig og fornøjelig var nemlig lige hvad det var, tak for sidst til de fremmødte fans og tak for støtten til de sponsorer der var med til at gøre det hele muligt.

SAS Ligaen.
Vores sidste kamp i SAS Ligaen i 2001 var en trist affære: 9. december - TV kamp kl. 17 - gråvejr og støvregn - Brøndby stadion. Dette var de ydre rammer om kampen. Læg dertil en haste indkaldt juleferieramt dommer, der desværre tilod tilpas hårdt spil, som inspirerede vores spillere til at tage infighten med Brøndby spillerne, dermed var det poleret spil gemt væk og kampen blev interessant pga. foromtalte nærkampe og spændingen omkring udfaldet. Sejrsmålet blev det enlige Brøndby mål Ruben Bagger satte ind tidligt i kampen. Hermed blev facit efter 19 kampe i efteråret at vi overvintre på en (trods alt) flot 2. plads, desværre er vi hele 10 point efter Brøndby på 1. pladsen. Disse point skal vi forsøge at hente på kun 14 kampe hvor den næstsidste byder på rival-brag i PARKEN mellem netop os og dem. Serven er Brøndbys men vi har før brudt og taget parti, sæt og match!

Efterlysning.
Andet steds i Brølet kan I finde information om vores Fan Club seminar, hvor det er bestyrelsens ønske at styrke alle vores udvalg, så de er klar til de opgaver der står foran os i de kommende år.

Til sidst vil jeg gerne på bestyrelsen og egne vegne ønske alle medlemmer af FCKFC, alle ansatte i F.C. København samt vores samarbejdspartnere en god jul samt et godt og pointgivende nytår.

Anders