Formanden har ordet #36

Et kort men hektisk fodboldforår er igang.

Et kort men hektisk fodboldforår er igang.

Guld?
Da forårs sæsonen startede var vi mange point efter 1. pladsen, det er vi stadig efter de første 5 kampe, dette på trods af at vi faktisk er ubesejret. Det bliver alligevel mere end almindeligt svært at genvinde DM guldet. Der skal en kæmpe nedtur på vestegnen til, samtidig med at AaB skal holdes bag os. Men top 3 er realistisk og sølv ikke at kimse af efter et hårdt og lidt svært efterårsprogram. Alligevel tror jeg på guld - i DONG Cuppen forstås. Vi er i skrivende stund 2 kampe fra finalen og mon ikke Esbjerg er rystet efter 6-0 snitten sidst de var i PARKEN...... jeg tror det.
Lad os krydse fingre for at vi får en Pokalfinale igen på hjemmebane - det plejer jo at gå meget godt... ' two out of three ain't bad' !
Medmindre Randers virkelig skaber pokal sensation, så er der mulighed for OB i finalen, og mon så ikke Carlsberg giver en lille én?

Generalforsamling.
Tirsdag den 19 marts afholdte Fan Clubben sin årlige ordinære generalforsamling, referat herfra findes andet steds i nærværende blad. På dette års generalforsamling blev der genvalg til næstformand Tanja Christensen, kasserer Mads Nielsen og bestyrelsesmedlem Per G. Lauritsen som alle tager en tørn mere på 2 år. Den sidste bestyrelsespost, på valg, besad Tomas Kristensen, der blev valgt til denne post for et enkelt år på vores generalforsamling i 2001, hvor undertegnede blev valgt som ny formand. Tomas ønskede ikke genvalg og jeg vil gerne benytte lidt spalteplads her til at sige Tomas mange gange TAK. Tomas har været en af de bærende kræfter siden denne Fan Clubs stiftelse i 1991 og har i mere end 8 år været formand. Det har uden tvivl været et hårdt slid til tider, men jeg er sikker på at der også har været mange sjove og hyggelige stunder at tænke tilbage på. Tomas har nu sluppet bestyrelsesarbejdet, og kan med stolthed se tilbage på en Fan Club der ikke har været den største men i mange år den bedste! Tak Tomas, for en kæmp indsats med opbygningen af denne Fan Club. Den nuværende bestyrelse vil gøre alt for at fortsætte det gode arbejde, og justere hist og her, for tilstadighed at videreudvikle Fan Clubben og fastholde vore position som Danmarks bedste.
Ny i bestyrelsen blev vores 1. suppleant fra sidste år Henrik Månsson - velkommen til Henrik. På generalforsamlingen måtte vi ligeledes sige farvel og tak til intern revisor Anette Wolter, der ligeledes ikke ønskede genvalg. Anette kunne ikke længere afse den fornødne tid til at reviderer vores efterhånden omfattende regnskab. Til ny intern revisor blev Johnny Leth valgt, tillykke med valget og velkommen. Jeg ved at Anette, Randi og Mads vil gøre hvad de kan for at gøre arbejdet let for dig.
Lad mig lige til sidst komme med et spørgsmål: Hvorfor møder der kun 48 stemmeberettigede medlemmer op? Det kan der gættes meget på, og jeg undrer mig da en smule.
Hvis nu du sidder med ris eller ros til bestyrelsen, et udvalg eller Fan Clubben generelt, så kom frem i lyset med det. Hvis ikke vi bliver gjort opmærksom på tingene, set med andre øjne end vores egne, er det svært at agere anderledes end vi gør.

Teen Løverne
Vores pragtfulde Unge Løver bliver ældre og på et tidspunkt bliver de Teen Løver - og hvad så? Det er lige hvad både bestyrelse og Teen Løve udvalget spørger sig selv om: "Hvad så?" Ikke et ligegyldigt "hva' fan" men et oprigtigt interesseret "Hvad kan vi gøre?"
Som I kan se andet steds her i Brølet (og på vore hjemmeside under Aktivitetskalender), har Teen Løve udvalget en masse nye spændende aktiviteter for vores fans mellem 13 og 17 år.
Hvis du er Teen Løve og gerne vil møde jævnaldrende FCK fans så mød op til disse arrangementer. Her kan du også komme med forslag til nye spændende aktiviteter, som kan være med til at gøre det endnu federe at være FCK Teen Løve fan.
Priserne for disse nye aktiviteter er sat så lavt, at det burde være forbudt at blive hjemme!

Arrangement udvalg
I dette nummer kan du læse mere om Arrangements udvalgets arbejde, hvis dette eller et af vores andre udvalg har din interesse, så kontakt kontoret og hør mere om de muligheder du har for at præge Fan Clubbens udvikling.

Lokalafdelinger
Er der en Fan Club lokalafdeling tæt på hvor du bor?
Hvis der er, så kunne dette være måden at finde sammen med andre fans på. Hvad enten det er for at følges til PARKEN, lave bustur til ude- eller sågar hjemmekamp, eller om det er for at mødes og se en mandagskamp sammen så er lokalafdelingerne et godt sted at starte.
Hvis der ikke er en lokalafdeling i dit område, eller den ligger lidt i dvale, så kan det måske skyldes at der mangler en hjælpende hånd.... det kan være den hånd sidder for enden af din arm.

Medlem nummer 10.000
Det magiske tal 10.000 nærmere sig. I år og måske allerede i dette forår runder vi 10.000 medlemmer. Inden du når at undre dig over dit nye medlemskort med nummer 14.536, så er det på grund af vores politik, der på medlemsnummer området siger: "Ingen genbrug!"
Medlemmer der udmeldes af den ene eller anden grund, mister deres nummer og dette genbruges ikke og kan ikke generhverves. Lige inden generalforsamlingen midt i marts var vi godt 9.800 medlemmer. Tag din ven, veninde, søster, bror, forældre, tante eller onkel med ind og oplev live fodbold i PARKEN. Det kan jo være de bliver bidt af det - når de så er dét - skynd dig at få meldt dem ind i Fan Clubben, og det kan være en du kender, der bliver medlem nummer 10.000.

Med de bedste ønsker for resten af foråret.

Vi ses - i PARKEN og på udebane!
Anders