Formanden har ordet #41

Guldet i hus!

FCKFC ønsker alle sine medlemmer, fans, trænere, ledere, hjælpere og ikke mindst alle spillere i F.C. København tillykke med det danske mesterskab 2002/2003.

Årets spiller 2002/2003

Blev Peter Nielsen – stort tillykke til Peter med titlen.

Guldet i hus!

FCKFC ønsker alle sine medlemmer, fans, trænere, ledere, hjælpere og ikke mindst alle spillere i F.C. København tillykke med det danske mesterskab 2002/2003.

Årets spiller 2002/2003

Blev Peter Nielsen – stort tillykke til Peter med titlen.

Held og lykke til spillere der ikke optræder i vores hvide trøje i efteråret.
Enkelte har indstillet karrieren, nogle har skiftet klub på lejebasis og nogle har skiftet klub mere permanent. Under alle omstændigheder ønsker vi held og lykke fremover til: Carsten Fredgaard, Steffen Hartmann, Mikhail Ashvetia, Pascal Simpson, Mads Westh og Peter Hansen, med mindre de møder os i en kamp, naturligvis.

Velkommen til

Når der er spillere der rejser, plejer der at komme nye til, dette er også tilfældet her i efteråret, hvor det er en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til: Sebastian Svärd og Álvaro Santos.

CL kval og SAS Liga

Både SAS Ligaen og CL kval-kampene er i gang efter en kort sommerpause, lad os alle sammen kæmpe for følgende to store mål: Kvalifikation til CL-gruppespillet og generobring af det danske mesterskab, begge dele vil i så fald blive første gang i klubbens historie. En kamp der både på banen og på lægterne skal være fair! Dermed ikke sagt at modstanderne får noget som helst foræret – no way!

Diverse indkast

Dette refererer ikke til dem vores spillere tager i kampene, men derimod de uheldige elementer, der fornøjer sig med at kaste øl m.v. ind på banen. Uanset om dette er efter dommer, linjedommer eller med- eller modspillere, så hører det ikke hjemme i PARKEN. Meld jer ind i en atletikklub, her er det lovligt at kaste med: Diskos, hammer og spyd! Det må da være toppen...

Nyt medlemskort

I dette efterår udsender vi Fan Clubbens nye medlemskort, vi håber naturligvis at kortet falder i alles smag, vi synes selv designet er blevet godt. Husk at kikke på alle medlemsfordelene som venlige samarbejdspartnere giver, hvis du medbringer dit medlemskort. Fordelene er at finde her i Brølet samt på vores hjemmeside.

CL eller UEFA?

Svaret svæver i vinden i de 14 dage mellem vores flotte 1-1 kamp oppe i Glasgow og returen i PARKEN den 27/8-2003.

Et stort cadeau til spillerne for at klare skærene, trods en meget tidlig føring til Rangers. Og jeg vil også gerne kippe med kasketten for de fans der var med til at gøre stemningen i vores lille hjørne på Ibrox helt fantastisk, det er den bedste udebanepræstation jeg mindes at have deltaget i, skarpt forfulgt af Chelsea og nogle AaB- og Brøndby kampe. Hvis vi kan gange de 600 FC fans på Ibrox med 10 og få sådan en stemning på Nedre C, så bliver det skræmmende. Nu er der naturligvis forskel, men lad os bare tage heksekedlen fra Skotland med hjem og give Rangers kamp til stregen, både på banen men så sandelig også udenfor, i returkampen. Og lad os så få svaret ...

Vi ses!

Anders

  • Brølet #41
    #41 Efterår 2003

Seneste om Brølet