DUL-arrangementer

Som DUL-medlem får du mulighed for at deltage i specielle sjove arrangementer.

DUL-udvalget arbejder hele tiden på nye og sjove aktiviteter for børnene og du kan godt glæde dig til hvad de mon finder på i år.

Juletræsfest Hvert år kan du dog være helt sikker på, at de slår dørene op for Østerbros hyggeligste juletræsfest, hvor der danses om juletræet med julemanden, flettes julehjerter, laves juledekorationer og mange andre hyggelige ting. Og hvem ved, hvis børnene har været artige, så falder der måske en pose slik og en gave af.

Fastelavn Det samme gør sig gældende for vores enormt populære fastelavnsfest, som vi hvert år arrangerer i samarbejde med F.C. København. Her er selvfølgelig både udklædning, tøndeslagning, slik og ballade. Har du endnu ikke oplevet en fastelavnsfest på Familietribunen, så snyd ikke dig selv og din familie for det til næste år.

Du vil selvfølgelig kunne finde endnu mere information om juletræsfester og andre aktiviteter når vi nærmer os.

Udebaneture I løbet af året så forsøger vi også, at få vores Unge Løver med på udebaneture - det er selvfølgelig kun de kortere tur, så som Farum eller Odense, men det er nok til at børnene får en dejlig dag og finder ud af hvordan det er at se F.C. København spille andre steder end i Parken. På vores ture kan man komme af sted til billige penge og vores ture er altid inklusiv billetter, så man ikke skal tænke på ret meget selv andet end at dukke op. 

Har du andre ønsker til arrangementer som De Unge  Løver kunne have glæde af, så kontakt os endelig - vi er altid friske på at give børnene nogle nye sjove oplevelser. 

Vi kan kontaktes på kontor@fckfc.dk